THE BLUR: PARKLIFE


architect: Milan Jojić
thesis: The Blur
project: Auditorium
coordinates: 44° 49’ 20’’ N   20° 26’ 15’’ E
size: capacity of 600 seats
project description: “The sight separates us from the world, while the rest of the senses joins him.” (Pallasmaa) Creation of imaginary space yields emergence of new systems. Therefore values also change. In the society of today the information has become the absolute power, accessible and independent from the geography of the place. Distance is, though, no more a matter of question while the cyberspace recognizes no limits.


year: 2011
link: milan.nikola.jojic@gmail.com
                 

 

 

 

 

 



2011. A DREAM_ 'SANATORIUM'_ aleksandar ristović | A PROJECTION OF THE ESCAPE_ THE PONTOON_ nenad blagojević | A TRAJECTORY_ RESEARCH CENTRE_ marko marović | HEDONISM_ THE FLOATING PLANTATIONS_ olga lazarević | INFINITY_ THE ENOLOGY CENTRE_ nikola andonov | PLANCK TIME_ THE SPA CENTRE_ luka mladenović | DOUBLE HORIZON_ THE SWIMMING POOL_ sonja dedic | THE AMBIVALENCE_ AN ADVENTURE PARK_ ivan alfeldi | THE BLUE DARK_ THE DIVE JUMP(S)_ mila mojsilović | THE DIVING_ THE DIVING CLUB_ milan dragić | THE SEA ABOVE_ HOTEL_ marija miković | 5% ELASTIC_ THE BRIDGE_ sara bicanin | THE BLUR_ PARKLIFE_ milan jojic